CATEGORII PRODUSE

Cauta

Autentificare

Producatori

pagina FACEBOOK

www.caruciorcopii.ro

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Accesul si folosirea site-ului este permisa in concordanta cu termenii si conditiile prezentate mai jos.

Continut

Produsele prezentate pe site au caracter informativ fara a crea vreo obligatie contractuala. Reproducerea, stocarea sau transmiterea oricarei parti din continutul site-ului fara acordul prealabil al firmei BESIMPRO SRL, este intezisa. Nu ne asumam raspunderea pentru situatiile care apar din cauza unor defectiuni tehnice si software.

Disponibilitatea produselor se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii. Anumite produse se livreaza la client direct din depozitul altei firme importatoare cu care colaboram. Societatea nu dispune de magazin de prezentare. Produsele nostre sunt destinate exclusiv comertului pe internet. Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

În preturile afisate este inclus TVA.

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Culorile de pe imagini pot diferi fata de realitate.

Termenul admis pentru restituirea produselor este de 14 zile de la livrarea produsului. Produsele trebuie sa fie returnate complet si fara deteriorari. În cazul in care cumparatorul isi exercita dreptul sau de returnare a produsului cumparat, Besimpro SRL returneaza acestuia contravaloarea produsului cel tarziu in 14 de zile de la data returnarii. Clientul este obligat sa anunte intentia de returnare si confirmarea adresei la care trebuie trimis produsul. Suma returnata nu include si cheltuielile de transport.

Protectia datelor cu caracter personal (confidentialitate)

BESIMPRO SRL se obliga ca datele personale ale vizitatorului si cumparatorului inregistrati sa nu fie transmise catre terti. Drepturile cumparatorilor sunt garantate conform Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Numarul de inregistrare in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal este: 21423. Cumparatorii isi dau acordurile ca datele lor cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de vanzator. Conform Legii nr.677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal la cererea cumparatorului, Besimpro SRL se obliga in mod gratuit:

       - sa confirme solicitantului la cererea acestuie daca datele sale personale se prelucreaza sau nu.

       - sa modifice, sa actualizeze sau sa stearga datele personale solicitantului.

ACORD

Cumparatorul confirma citirea si acceptarea termenii si conditiile prezentate mai sus. Utilizare site-ului www.bebevis.ro implica neconditionat acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare.


INFO CLIENT

» Despre BEBEVIS.RO
» Produse promotionale
» Noutati
» Termeni si conditii

PLATI SI LIVRARE

» Cum comand?
» Livrarea produselor
» Sitemap website
» Plateste acum

MASS MEDIA

» Pagina Facebook
» Pagina Twitter
» Spot publicitar YOUTUBE
» Autentificare

DATE DE CONTACT

» Telefon: 0734.788.530
» office@bebevis.ro
» Program: L-V: 09:00-17:00
» S.C. BESIMPRO S.R.L.


Copyright © 2013 by BebeVis.Ro. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

Designed by Dianys Media Solutions - Realizare site web - Creare site web
pasta dinti urtekram
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
web design Qatar
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web spalatorie haine Bucuresti promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri Butoaie din lemn avocat suceava | Cadastru Suceava | inchirieri Auto Bucuresti infiintari firme Iasi case lemn rotund spalatorie haine Bucuresti montaj tapet web design Abu Dhabi cabinet ecografie Iasi piese de schimb usi garaj promovare site web beton amprentat
videochat constanta
infiintare firma Iasi

case lemn rotund