CATEGORII PRODUSE

Cauta

Autentificare

Producatori

pagina FACEBOOK

www.caruciorcopii.ro

Livrare şi retur

Livrarea produselor comandate se face în toate zonele ţării, utilizând transportul prin curierat şi modalitatea de plată aleasă de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se află ambalate corespunzător şi sigilate.

Livrarea se face prin firmele de curierat rapid cu care societatea noastra are contract de colaborare.

Livrările se fac de la o zi până la 3 zile lucrătoare după primirea comenzii, pentru comenzile trimise până la ora 14:00.

Returnare

Consumatorul poate returna produsul cumpărat, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului său. Plata transportului este suportata de către consumator şi poate fi efectuată direct la curier sau se va scadea din valoarea sumei ce trebuie returnată.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul initial (în cazul în care este posibil) sau pentru a acoperi diferenţa de preţ rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

În cazul în care cumpărătorul își exercită dreptul său de returnare a produsului cumpărat, Besimpro SRL returnează acestuia contravaloarea produslui cel târziu în 14 de zile de la data returnării. Clientul este obligat sa anunte intentia de returnare pentru confirmarea adresei la care trebuie trimis produsul. Suma returnata nu include si cheltuielile de transport.

Produsele sigilate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator nu pot fi returnate.

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre firma noastra doar in cazul produselor defecte din fabricatie sau deteriorate la transport.


INFO CLIENT

» Despre BEBEVIS.RO
» Produse promotionale
» Noutati
» Termeni si conditii

PLATI SI LIVRARE

» Cum comand?
» Livrarea produselor
» Sitemap website
» Plateste acum

MASS MEDIA

» Pagina Facebook
» Pagina Twitter
» Spot publicitar YOUTUBE
» Autentificare

DATE DE CONTACT

» Telefon: 0734.788.530
» office@bebevis.ro
» Program: L-V: 09:00-17:00
» S.C. BESIMPRO S.R.L.


Copyright © 2013 by BebeVis.Ro. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

Designed by Dianys Media Solutions - Realizare site web - Creare site web
pasta dinti urtekram
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
web design Qatar
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web spalatorie haine Bucuresti promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri Butoaie din lemn avocat suceava | Cadastru Suceava | inchirieri Auto Bucuresti infiintari firme Iasi case lemn rotund spalatorie haine Bucuresti montaj tapet web design Abu Dhabi cabinet ecografie Iasi piese de schimb usi garaj promovare site web beton amprentat
videochat constanta
infiintare firma Iasi

case lemn rotund